Micro Dermabrasie

Waarom Micro Dermabrasie?

Onze huid is ons grootste orgaan en zij heeft veel te volduren. Soms ontstaan er problemen zoals rimpels, acne littekens, ouderdomsvlekken of wordt hij dof en vaal.

Met Micro Dermabrasie kunnen we gecontroleerd de bovenste cellagen weghalen waardoor de huid een impuls krijgt om zichzelf te herstellen. Micro Dermabrasie werkt eenvoudig, is effectief en heeft bijna geen bijwerkingen.

Een Micro Dermabrasie behandeling is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen. Er worden kristalletjes op de huid gespoten en weer weggezogen. Het verwijdert dode huidcellen, stimuleert de doorbloeding en zorgt tevens voor de aanmaak van nieuwe cellen. De huid wordt hierdoor mooier, gladder, zachter en rimpels worden minder diep.

Direct na de eerste behandeling merk je dat de huid een stralender en gezondere teint heeft. Door een aantal kuur behandelingen met Micro Dermabrasie, zal de conditie van de huid zichtbaar verbeteren.

microdermabrasie

Micro Dermabrasie is geschikt voor bijna iedereen als intensieve reiniging maar ook voor het verbeteren van de elasticiteit van de huid (ouder wordende huid), het verminderen van de fijne lijntjes (diepe rimpels zullen vervagen), verbeteren van de onzuivere huid, verminderen acne (zonder ontstekingen) en (acne) littekens, verbeteren van vale en doffe huid, verminderen van grove en verstopte poriën, verbeteren van een rokershuid, vervagen van oppervlakkige pigment en ouderdomsvlekken, striae en verbeteren van een extreem droge huid.

De Prijslijst van Salon Aqua Beauty.