Micro Needling

Micro Needling is de beste Anti Aging behandeling

Het alternatief voor Botox!

Waarom is Micro Needling de beste Anti Aging behandeling?

Bij een Micro Needling behandeling zie je direct resultaat. De huid is optisch weer strak getrokken. Het Hyaluron serum wat diep in de huid wordt gebracht zorgt ervoor dat de huid direct strakker wordt. Zo zijn rimpels minder zichtbaar en  is de huid gladder.

Hoe werkt Micro Needling?

Met Micro Needling wordt er met hele fijne chirurgische naaldjes kleine gaatjes in de huid gemaakt. Tegelijk met de kleine gaatjes wordt er een Hyaluron serum in de huid gebracht. Doordat je miniscuul kleine gaatjes in de huid hebt gemaakt kan het serum tot diep in de huid komen voor een optimaal resultaat.

Door het gecontroleerd “beschadigen” van de huid wordt het herstelmechanisme van de huid in gang gezet en wordt er nieuw collageen en elastine vezel aangemaakt waardoor de huid als het ware wordt opgevuld en de huid weer steviger, soepeler, sterker en egaler van kleur wordt. De doorbloeding van de huid wordt hiermee enorm gestimuleerd.

Wat kun je verwachten na een Micro Needling behandeling?

Direct na de behandeling is je huid rood! Maar dit verdwijnt vanzelf na enkele uren.
De huid kan wat warm en geprikkeld aanvoelen. Het verzacht als je regelmatig het DOCTOR BABOR Calming serum aanbrengt. De huid moet na de behandeling goed beschermd worden tegen de zon met een hoge beschermfactor.

Na 1 behandeling zijn je mimische rimpels al minder zichtbaar in je gezicht, je huid rond de ogen minder slap en is je huid al roziger en strakker.

Na meerdere behandelingen in de vorm van een kuur van 6 tot 8 keer bereik je nog meer resultaat en heb je zichtbaar minder rimpels.

Je kunt de behandeling ondergaan alleen in het gezicht of in het gezicht, hals en decolleté.

De Prijslijst van Salon Aqua Beauty.

microneedling