Make-up

Mijn persoonlijkheid is mijn schoonheid! 

Met deze nieuwe Make-up lijn AGEID lanceert BABOR een absolute noviteit in de decoratieve cosmetica – de eerste Make-up uit het huidverzorgingsonderzoek.

age-id-full-980x557

BABOR AGEID helpt met haar exclusieve texturen en flexibele nuances alle facetten van je persoonlijkheid te onderstrepen en te reflecteren – elke dag opnieuw en altijd weer anders.

Daarbij verbindt de exclusieve BABOR AGEID Make-up uit het huidverzorgingsonderzoek de hoogste eisen aan functionaliteit, draagcomfort en expressiviteit met de modernste eisen aan hoogwaardige anti-aging producten.

De innovatieve Make-up producten verbergen niet alleen kleine foutjes maar bevatten ook de effectiefste anti-aging werkstoffen, die zowel een langdurige anti-aging, als ook een onmiddellijk lifting-effect, jeugdige glow en een bescherming tegen radicalen ondersteund.

Absoluut highlight van de BABOR AGEID Make-up collectie zijn de foundations, highlighters en blushes, die met effectieve anti-aging en ultramoderne texturen indruk maken.

De nieuwe Skin & Shape Make-up aanbrengtechniek gemakkelijk in vier stappen:

  1. Een basislaag aanbrengen met op het huidbeeld afgestemde anti-aging foundation en poeder.
  2. Met highlighters en concealers lichtpuntjes plaatsen voor een verjongend lifting-effect en met rouge de contouren aanbrengen.
  3. Het oog optisch openen en liften door duidelijk vormgegeven wenkbrauwen.
  4. Met een streepje onder de ogen, oogschaduw en lippenstift doelgericht kleurige accenten in de gewenste Soft of Strong Shape plaatsen.

Kortom: Naast het moderne design verrast BABOR AGEID met een superoverzichtelijke, gewoon makkelijk te gebruiken klassieke Make-up lijn. De foundations in het bijzonder zijn sensationeel en overtuigen bij het eerste gebruik.

Voor een trendy Make-up

Twee keer per jaar biedt BABOR met de gelimiteerde AGEID trendcolours saisonal de aangekondigde look kleuren aan. Met exclusieve texturen en flexibele nuances accentueren ze alle facetten van de persoonlijkheid van een vrouw en weerspiegelen tegelijkertijd haar onmiskenbaar gevoel voor Make-up trends. Daarbij zijn de kleuren en producten trendy en klassiek tegelijk en verbinden de hoogste eisen aan functionaliteit, draagcomfort en expressiviteit met de modernste eisen aan hoogwaardige anti-aging producten.

Alle producten kunnen ook in de online webshop van Salon Aqua Beauty worden besteld.

trendcolours