Huidanalyse

Welke product of behandeling is het meest geschikt voor je huid?

Om dit goed te kunnen beoordelen maken we gebruik van een huidanalyse apparaat de Derma Visualizer.

waarom_een_huidanalyse

Wanneer je de huid goed wilt verzorgen is het belangrijk om ook goed te weten  in welke conditie je huid is, de conditie van je huid kan immers steeds veranderen. Ben je net op vakantie geweest naar de zon of heb je veel stress gehad of je bent net ziek geweest, dit heeft allemaal invloed op de conditie van de huid. Het maakt niet uit of je de huid goed wilt onderhouden en verzorgen, verbeteren, huidproblemen op wil lossen of aan anti-aging wil gaan werken. Je moet goed weten aan welke behandelingen en producten je huid op dit moment behoefte heeft.

De Derma Visualizer met Huidanalyse camera ondersteunt ons in het beoordelen van je huidconditie. Hoe is het met je huid? Is je huid vet of juist te droog? Gebruik je op dit moment wel de juiste crème? Is er (zon) schade aan de huid. Wat is de juiste behandeling voor jouw huid op dit moment?

Meten is weten

De Hightech Huidanalyse camera is een moderne camera die maar liefst 80x vergroot en ook laat zien hoe de huid er in de diepte uit ziet, je ziet bijvoorbeeld ook de adertjes of pigment. Met de Hightech Huidanalyse camera kunnen we een uitgebreide huidanalyse maken die de basis vormt voor een goed en compleet advies voor behandelingen  en huidverzorging.

Met deze Huidanalyse meten we de rimpels, de activiteit van de talgklieren, de porie grootte en gelijkmatigheid, de pigmentvlekken en de verhoorning en huidvochtigheid van de huid.

We kunnen ook tijdens de behandeling een volledige of een gedeeltelijke meting doen. Na de huidanalyse krijgt je van ons advies voor behandelingen  en huidverzorging met de beste BABOR producten voor je huid.

De Prijslijst van Salon Aqua Beauty.