Gezichtsbehandeling

Een gezichtsbehandeling bij een schoonheidsspecialiste

Als je nog nooit naar de schoonheidsspecialiste bent geweest dan kunnen we ons voorstellen dat je je afvraagt wat een gezichtsbehandeling kan doen voor jou. Soms is het ook best spannend om voor de eerste keer naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Wat voor iemand is het die de behandeling doet? Wat gaat er allemaal met jou gebeuren? Daarnaast is ook het vertrouwen in een goede schoonheidsspecialiste belangrijk.

Wat doen wij allemaal tijdens een gezichtsbehandeling

Als je voor de eerste keer bij ons in de salon komt, gaan we eerst wat vragen stellen, over wie je ben, wat voor werk je doet, producten die je momenteel gebruikt, ziektes of medicijnen gebruik. Dit allemaal is voor ons belangrijk om een goede behandeling en productadvies te kunnen geven.

Natuurlijk willen we ook graag weten wat je van ons verwacht, kom je om de huid te verbeteren of voor de ontspanning. Zo proberen we een beeld te krijgen van de “huid” die we gaan verzorgen, wat voor producten kunnen we gaan gebruiken. Gaan we voor kalmeren van de huid, willen we anti-aging, huidverbetering of gaan we juist goed reinigen.

Een gezichtsbehandeling begint met een uitgebreide reiniging. Hals en decolleté worden ook meegenomen. Daarna krijg je een doorbloedingsmasker, dit masker gaat prikkelen en als de huid in goede conditie is wordt deze zo rood als een tomaat, zo niet dan kunnen we hieraan zien waar we de huid nog mee kunnen verbeteren. Afhankelijk van het huidtype gaan we na het doorbloedingsmasker de huid scrubben of gebruiken we een enzympeeling, om de verhoornde laag wat te verdunnen zodat daarna ze de werkstoffen beter opgenomen worden. Nu de huid goed is voor behandeld kunnen we ook eventuele mee-eters of gerstekorrels makkelijk verwijderen. Wenkbrauwen kunnen in model gebracht worden door te epileren en eventueel enkele haartjes in het gezicht  zullen we op verzoek verwijderen.

Daarna wordt het allemaal nog beter, nu gaat de ontspanning pas echt beginnen.

Om de huid te voeden gebruiken we ampullen met werkstoffen, aangepast aan de huidconditie. Daarna gaan we een heerlijke ontspannende hoofdhuid, gezicht, nek en decolleté massage geven.

Tijdens de speciale BABOR massage gebruiken wij een crème aangepast aan de huid, deze crème kan dan ook gewoon blijven zitten, hierover heen krijg je een masker. Het masker kan een crème, collageen, alge of zelf een gips masker zijn, afhankelijk van je huid conditie. Ondertussen dat je lekker ligt te  ontspannen en het masker zijn werk doet, zorgen wij voor een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers. Daarna halen we het masker er weer af en krijg je een dag of een nacht crème aangebracht.

En dan zit de gezichtsbehandeling er (helaas) alweer op

De stoel gaat weer omhoog, nog even wat drinken en als je wilt een verzorgingsadvies. Natuurlijk worden gezichtsbehandelingen niet alleen aan vrouwen gegeven, er komen gelukkig ook steeds meer mannen naar de salon waar we dan ook speciale verzorgingsproducten van BABOR Men voor hebben.

De Prijslijst van Salon Aqua Beauty.